Ei oska kommenteerida, kuidas muude op süsteemidega on, aga OSX 10.7.5 ja Safari 5.1.7 puhul ID-kaardiga sisse logimine ei tööta. Brauser üritab avada aadressi "https://www.omaraha.ee/et/auth/id-card/“ ning annab veateate ”Can't establish secure connection with server www.omaraha.ee". Samas kasutajanime ja parooliga saab kenasti sisse. Lepingute allkirjastamine id-kaardiga töötab probleemideta.
Johan111
Miks mitte lisada Mobiil-IDd???I-Pad-ga ei ole võimalik kasutada ID-kaarti!
VMELL
VMELL
Miks mitte lisada Mobiil-IDd???I-Pad-ga ei ole võimalik kasutada ID-kaarti!
Sellejaoks on ju Omaraha PIN! Kui ma ei eksi :)
Omaraha PIN on hea küll, kuid arvestades MobiilID järjest kasvavat kasutajaskonda, kasutusmugavust ja samas kiipkaartidega tekkivaid üha uusi probleeme, soovitaksin tõepoolest MobiilID kasutusele võtta. Varsti (või isegi juba praegu) on Omaraha ainus keskkond Eestis, millel MobiilID tugi puudub…
Tõepoolest, ma ei tea, mis kana on Omaraha meeskonnal Mobiil-ID-ga kitkuda, kuid kasutajate huvides võiks ju see mõnikümmend (ok, liialdasin, 50-100) arendustundi sellele kulutada.
inx999
Tõepoolest, ma ei tea, mis kana on Omaraha meeskonnal Mobiil-ID-ga kitkuda, kuid kasutajate huvides võiks ju see mõnikümmend (ok, liialdasin, 50-100) arendustundi sellele kulutada.
Mobiil-ID oleks ju loogiline areng, edu selle nimel !
slide
slide
Mobiil-ID oleks ju loogiline areng, edu selle nimel !
Moniil ID-ga kaasnevad teenusepakkujale kulud. See hoiab tagasi ilmselt.