• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
Tere,

kas kuskil on mingi võimalus ka võlgade tasumiseks võtta laenu?

Selles mõttes, et mul 2 kohtutäiturit peal ja naisel mõned järelmaksud.
Kõik oli ilus ja tore nii kaua kui üks ettevõte kunagi otsustas et ei maksa korralikult palka välja ja seetõttu tulid mulle täiturid kaela. Nüüd on aga juba pikemat aega stabiilne töökoht.
Maksegraafikud ja naisel järelmaksude summa on kuus kuskil 515€
Viimasel ajal on läinud asjad ladusamalt aga ligi 500 igakuiselt välja käia on karm.

Kas oleks sellist võimalust saada kuskilt selline laen millega oleks võimalik tasuda võlad ja järelmaksud. Sellega saaks oluliselt vähendada igakuiseid väljaminekuid ja poleks väga karta ka et tekiksid uued jamad.
rocky87
Laenu tasumiseks laenu võtta on tihti peale sama hea kui jalga tulistada. Pigem katsu veel rohkem pingutada ja mõni kulukam aga väiksem järelmaks korraga ära tasuda, saad selle arvelt juba järgmine kuu mõnikümmend € madalama maksukoormuse.
aimarparve
Asi selles et praegused väljaminekud on nagu ma hetkel vaatasin 555€. Pilti ülevaatest ei saa ka siia lisada.
Seda aga nüüdseks väga raske maksta.
Olukorra leevendamiseks kolime hetkel palju palju soodsama pinna peale et toime tulla.

Aga, makstes ühte laenu, mis on näiteks 6000€ 5-6 aasta peale on palju palju turvalisem ja odavam kui üritada kuust kuusse hakkama saada praeguste väljaminekutega.

Praegu on pidevalt nii, et pean mõnel kuul veel kuskilt lisa laenama, et kuumakseid maksta. Söögirahast üldse ei räägi.

Olen seda asja juba pikalt arvutanud nii ja naapidi ja see oleks ainus lahendus.

Veel rohkem pingutada ei saa - kuna palk on fikseeritud. Mul ei ole tunnitasu vaid konkreetne kuupalk. See kui ma käiksin rohkem tööl või pingutaksin tööl rohkem, ei suurenda mu sissetulekut.

rocky87

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in