• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
Mida tähendab täpsemalt ‘' skoor 600 ’' ja et limiit on liiga väike?

Aitähh ausa vastuse eest.

Kärt
sinilind890
Peate saatma oma viimase 6 kuu konto väljavõtte.
vlk494
Olen seda juba teinud.
Sain kirja kätte aga eriti täpsemalt aru ei saanud .

Kärt
sinilind890
Teema tellitud.Mis edasi?Ühesõnaga panen oma sõnumi siia,ei tea kas vastab kategooriasse:)Mind huvitab selline asi,et järsult tunni pealt 910,kui ma nüüd ei eksi skoori pealt kukkusin alla 600 .Jälgi ajades,et milles asi selline alla kõige nullimine,minu suhtes ,siis tuli esialgu vale info üleüldse,siis veel vähe täpsustades,tuli välja,et minu tütrele võetud arvuti järelmaksuga on hilinernud maksed toimunud.Uurides asja tütrelt,et miks nii oli vastus:TAHTLIKULT! pole mingi makse viibinud (mulle lahti seletanud probleemi tütar,sain aru).Olen olnud pikaajaline klient Omarahas ja pole omast arust lepingut investoritega rikkunud,ning võtsin nüüd tütre Arvuti liisingu maksed oma kontrolli alla,et vältida edaspidi negatiivsust ja need on nüüd kenasti minu hallata,et ei tekikd taas probleeme.Muud ei midagi,vaid saadangi sõnumi,et korrektne klient võib sekundi pealt kukkuda paadunud võlglaseks Omaraha ja Koduliisingu silmis.Investoritel puudub minu suhtes pretensjoone olen kindel,kui on vastuväiteid investoritel minu suhtes,siis palun teada anda.Pettumus on suur!!!Tänan vastamast.Jääb arusaamatuks ka kontode väljavõtte küsimine (korrektse makseajalooga klientidelt)Kelle jonn või olenevalt tujust personaalil,,skoori suurendamine ja kõik muu sinna kuuluv.Kas investoritel on täielik ülevaade sellistest probleemidest?Päikest Teile.Tänan vastamast
Galina15

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in