• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
RahaFoorum
Sel juhul OR-i jaoks on see oluline, sest tema saab ju raha tagasi nagunii. Investor saab makseraskustes kinnisvaratagatisega laenajalt 100p pärast raha kätte OR saab ka x päevade pärast raha kätte, koos viivistega, siis ma ei näe küll mõtet küsida tagatisfondile veel makset.
Ja kui maksta tagatisfondile, mis mõttega siis teha kulutusi hüpoteegi seadmisele. Eks ise teate mismoodi laenu pakute. Igatahes limiit mis mulle peale pandi on küll pisike(1200eur) mille peale polegi mõtet hüpoteeki seada.
ardi
ardi
Näha on, et Te ei saa süsteemile pihta aga muudkui targutate. Pigem kuulake, mida vanemad olijad räägivad. Investor saab 100 päeva pärast kätte 80%, kuid OR ei teeni ei X ega Y päeva pärast sentigi.
Ka limiidist ja hüpoteegi seadmisest on Teil veidi vildakas arusaam. 1200 ei vaja mingit hüpoteeki. Seda läheb vaja siis, kui soovite limiiti suurendada. No ja kui aus olla, siis on ka 1200 puru vale number. Õige on 3000. Investorite jaoks korralik 800+ klient.
Tutvuge süsteemiga ja leidke enda jaoks soodne võimalus selle kasutamiseks. Muutma me midagi ei hakka. Riskide osas andsid vanemad kolleegid Teile vägagi adekvaatse selgituse. Mina olen öelnud, et tänasel päeval 20'000 saamine 12%-ga ei ole reaalne.
Omaraha.ee
arne
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in