• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
Mina ei saa aru:
Võtan KONTO -> INVESTEERINGUD -> valin investeeringu S11007619 (kasutaja tembel). Laekumiste info all näitab, et
makstud põhiosa 1,47€, maksmata 8,53€
makstud intresse 0,25€, maksmata 0,76€
makstud viiviseid 0,02€, maksmata 0,23€
Maksegraafik veidi allpool aga näitab, et tagasimakstud põhiosa vaid 0,71€ ja intresse 0,26€.
Veel segasem on mul laenajaga "berezhon": Laen ise on punane, samal ajal laekumiste info kohaselt on ta justkui kõik kenasti ära maksnud ja võlgnevus on null. Maksegraafik näitab põhiosa tagasimakseid 2,8€. Aga kui võtta konto väljavõte, siis sealt kokku liites tuleb tagasimakstud põhiosa suuruseks 4,07€. Alginvesteering oli 10€.
p.9
Võtke lahti laenuleping ja “Laekumiste info”, seal on õiged numbrid. Väikesed erinevused võivad tulla kuvamisest seoses ümardamisega.
Allpool maksegraafikus näidatakse graafikujärgseid summasid, kuid osaliselt makstud summat kahjuks ei näidata. Oleme nõus, et selline kajastus pole just kõige arusaadavam. On plaanis see ümber teha.
Teise näite puhul pole Te konto väljavõttest kõiki laekumisi üles leidnud, mistõttu saategi vale tulemuse.
Omaraha.ee
arne
Vahepeal on väga palju aega mööda läinud, aga asi on veel segasem. Toon näitena sama investeeringu, millest minu eelmises postituses oli juttu:
Investeering S11007887, laenaja (kasutajanimi berezhon).
Tabel (konto -> Investeeringud) näitab, et olek on roheline, seega justkui kõik peaks olema OK. Samal ajal on laenu jäägiks märgitud 7,33€. Kui nüüd vajutada see investeering lahti, siis laekumiste info all kuvatakse makstud põhiosaks 2,67€, aga maksmata põhiosaks 0€!
Ehk siis minu küsimus on, et kas mul on veel midagi temalt oodata või olen ma kõik kätte saanud? Tegelikult laenasin ma talle 10€ ja minu arvates peaks ta olema endiselt võlglane.
Ütlesite eelmisel korral seda juhtumit kommenteerides, et ma ei ole konto väljavõttest kõiki laekumisi üles leidnud. Minu küsimus on, et kas see maksegraafik, mida investeeringu juures kuvatakse, ei peagi siis seda 7,33 euro laekumist kajastama?
p.9
Laenaja pärisnime siin välja toomime on küll täiesti ebavajalik. Lepingu numbrist peaks piisama, et mingile konkreetsele investeeringule viidata!
procyonlotor
p.9
Tabel (konto -> Investeeringud) näitab, et olek on roheline, seega justkui kõik peaks olema OK. Samal ajal on laenu jäägiks märgitud 7,33€.

Nõustun eelmise kommenteerijaga, et inimeste nimesid ei ole küll vaja välja tuua kuskil.

Samas vastasid iseenda küsimusele. Vastus on: “LAENU OLEK ON ROHELINE”.
St, inimene on graafikule vastavalt kõik maksed ära teinud, järelikult ei ole tal midagi maksmata ja ta ei ole ka võlglane.

Võlglane oleks ta siis, kui ta on graafikust maha jäänud maksetega. Praegu on ta järelikult aga kõik maksed õigeaegselt tasunud ja kõik on korras, nii nagu olema peabki.
RahaFoorum

RahaFoorum
Selles see asi ongi, et ta on maksnud tagasi vaid 2,67 eurot ja laen on märgitud roheliseks. Kui ma sellest asjast esimesel korral kirjutasin, oli laen veel märgitud punaseks.
Ma ei suuda ise kogu kontoväljavõtet tõepoolest läbi kammida, kuna lehekülgi seal on üle saja. Seepärast pean usaldama maksegraafikut, mida antud investeeringu juures kuvatakse. Ja selle kohaselt on ta tagastanud 10 eurosest laenust vaid 2,67 eurot. Võlamenetluse all on viimaseks märkuseks aprillis 2012 tehtud kanne, et asi on antud kohtusse.
Selle juhtumi põhjal ei saa ma sugugi kindel olla, et kõik roheliseks märgitud laenud on tõepoolest ka tegelikult tagastatud.
Ma hea meelega kopeeriks siia selle konkreetse tabeli, aga kas saab seda siia kopeerida? IsePankuris mingi trikiga sai, aga äkki keegi õpetaks, kuidas seda siia kopeerida.
p.9
Tulevikulaekumisi ei ole seal ette nähtud? A la uue maksegraafiku alusel maksmine nt?
RahaFoorum
Ei oska neid tabeleid siia kopeerida, aga panen lingid.
Sealt peaks siis näha olema, et midagi ei klapi.
http://www.upload.ee/files/3535497/investeeringud.pdf.html
http://www.upload.ee/files/3535511/Investeeringu_number.pdf.html

Failis “investeeringud” on näha, et “berezhon'i” laen on roheline, ja laenujääk on 7,33€; võlg 0; algsumma 10€.
Failis “Investeeringu_number” on näha, et “berezhon'i” laenu makstud põhiosa on 2,67€. Maksmata osa on 0.
Minu küsimus, millele juba varsti aasta otsa vastust ootan: kuhu kadus 7,33 €?
p.9
Võid kontrollida, kas Investeering lehel Osaluse summa järel on link “(Müü laen)” ehk kas laenu käsitletakse õigesti punase laenuna ning tegu on vaid värvi kuvamise veaga.

Minul oli näiteks vastupidine situatsioon, kus mitme laenu tähistus muutus punaseks enne 90 päeva möödumist võla tekkimisest. Järelpärimise vastati, et tõepoolest on värvide kuvamisel viga ning lubati ära parandada. Minu mäletamist mööda jõudsid küll laenud enne 90 päeva piiri ületada, kui need värvid oleks ära parandatud…

maus
maus
Võid kontrollida, kas Investeering lehel Osaluse summa järel on link “(Müü laen)” ehk kas laenu käsitletakse õigesti punase laenuna ning tegu on vaid värvi kuvamise veaga.Minul oli näiteks vastupidine situatsioon, kus mitme laenu tähistus muutus punaseks enne 90 päeva möödumist võla tekkimisest. Järelpärimise vastati, et tõepoolest on värvide kuvamisel viga ning lubati ära parandada. Minu mäletamist mööda jõudsid küll laenud enne 90 päeva piiri ületada, kui need värvid oleks ära parandatud…
Ei, seda laenu müüa ei saa, kuna vastav link puudub. See peaks näha olema ka sellest failist, mille lingi siia postitasin.
Huvitav oleks teada, kuidas teistel, kes samuti sellele isikule laenasid, seis on. Erinevalt iP keskkonnast siin vist kaaslaenajate kasutajanimesid kuidagi teada ei saa. Seega ei saa ka otse ise küsida.
p.9
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in