• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
Mina ja ilmselt paljud teised investorid vaatavad äriregistrist üle OÜ Omaraha majandusaasta aruanded, enne suuremate summade paigutamist portaali. Põhjus lihtne - portaali majandamise jätkusuutlikkus on otseses pöördvõrdelises seoses investori riskiga oma rahast ilma jääda.

Minu ettepanek on see, et OR riputaks oma OÜ majandusaasta aruanded portaali üles. Riik nöögib investoreid tulumaksuga niigi. Selle lükkega säästaks iga tõsisem investor aastas 2€ äriregistri teenustasu pealt ning OR-i usaldusväärsus ja avatus meie silmis tõuseks omajagu.

Eriti superluks oleks muidugi tutvuda jooksvalt kvartaalsete aruannetega nagu börsifirmadel, aga ilmselt ei tasuks see lisatöö end portaalile ära.(?)

stonecutter
Toetan ettapanekut 100%
Tahtsin sama, ettepanekut just tõstatada.

Kui aruannet ei soovita vabalt kättesaadavaks teha siis võiks selle vähemalt saata investoritele kelle investeeringud on suuremad kui x EURi

ooky
Tere.
Majandusaasta aruanne on nii ehk naa avalik dokument. Võime selle üles riputada või ka huvilistele saata.
Omaraha.ee
arne
arne
Tere.
Majandusaasta aruanne on nii ehk naa avalik dokument. Võime selle üles riputada või ka huvilistele saata.
Omaraha.ee

Eelistaks portaali ülesriputamist. Kasvõi vaid investoritele. Igal juhul sooviks seda e-postile.
Oosmo
Vaataks ka huvi pärast seda aruannet. On ta kuskile üles riputatud või kättesaadavaks tehtud juba?
RahaFoorum
Võiks jah aastaaruanded (ja kui tulevikus võimalik, siis kvartaliaruanded) kodulehele üles riputada alajaotuse: "Investeeri->Abiks Investorile" alla näiteks.

Kui see keeruline, siis palun mulle meilile saata.

Aitäh!
OzBot
Võtaks ka hea meelega aruande. Palun saatke meilile!
TRENDIX
Majandusaasta aruanne on äriregistris saadaval. Äriregistrer on avalik register. Kui investoril on võimalik siia raha investeerida, siis leiab ta ka selle 2€, et huvi korral Omaraha OÜ majandustulemustega tutvuda. Kas rahvas on tõesti nii vaeseks jäänud et ei jaksa oma uudishimu rahuldamiseks 2€ tasuda?. Majandusaasta aruande kodulehel avaldamine ei lisa kindlasti ettevõtte vastu usaldusvärrsust. Usaldusväärsust lisavad ettevõttele selle omanikud ning seda juhatavad isikud ning nende taust ja kogemused.
Mina investorina tunnen ennast Omaraha keskonnas hästi.

VincentVega
P.S. Neile kes õiget kohta üles ei leia.

http://www.rik.ee/et/e-ariregister
VincentVega
Aruanne on esitatud. Kel huvi on, andku teada, saadame meilile.
Omaraha.ee
arne
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in