Tere. Kuidas saan laenutaotlust ootele jätta?
princeoftheshadows
Kui skoor on alla 600, siis ei saagi. Omaraha.ee.
arne
Kui kaugele nende laenude limiitidega on jõutud?
RahaFoorum
Kui peate silmas palgast sõltuvat üldist limiiti, mida ei saa ületada ka avalikul pakkumisel, siis see ootab progemise järjekorras. Administratiivselt on see aga juba rakendatud, esimesed näitedki olemas.
Omaraha.ee.
arne
Omaraha.ee.
Tere!
Kui pakutav % on liiga kõrge ja taotlus ootele jätta, kas siis ma pean ise üleval määrama maksimumprotsendi?
Tinistus
Kui pakutav % on liiga kõrge ja taotlus ootele jätta, kas siis ma pean ise üleval määrama maksimumprotsendi?
Taotluse ootele jätmisel saate koguintressi ise muuta.
Süsteem näitab automaatse pakkumise koguintressi, kuid saate selle asemel sisestada Teile sobiva koguintressi.
Omaraha.ee
Ago Lumeste
Süsteem näitab automaatse pakkumise koguintressi, kuid saate selle asemel sisestada Teile sobiva koguintressi.
Omaraha.ee
Tere, skoor 700, taotlen laenu 1200 eur ja 36%, lõpeb 14 detsember. Keegi pole pakkumist teinud? Kas on tõenäoline et ei saagi laenu? Protsent tuli ise automaatselt, kas ma peaksin % muutma?
Janis
Janis
Tere, skoor 700, taotlen laenu 1200 eur ja 36%, lõpeb 14 detsember. Keegi pole pakkumist teinud? Kas on tõenäoline et ei saagi laenu? Protsent tuli ise automaatselt, kas ma peaksin % muutma?
Kui kaua oodanud oled? Praegu investeerimise alt vaadates näed, et vaba raha hulk on vähenenud märgatavalt, seega on võimalik, et tekib ehk sellise intressiga täitumise puhul raskusi, aga tasub mõnda aega oodata. Kõik taotlused ei täitugi hetkega ;)
2 päeva olen oodanud, vaatan et mõndadel laen täitunud 1 päevaga aga mul pole üht ainsatki pakkumist:)
Janis
Janis
2 päeva olen oodanud, vaatan et mõndadel laen täitunud 1 päevaga aga mul pole üht ainsatki pakkumist:)
Mina paraku eeldan Teie skoori juures ca 45%list intressi. Aga edu Teile!!