Tere lugupeetud investorid.
Laenu võtaks transpordi ettevõttele siis. Ettevõttel mul puuduvad võlad ja maksehäired, kindel kasum.Ettevõte aasta vana ja kasum muudkui kasivab,
Firmal läheb hästi, uued lepingud allkirjastamisel ja tuleviku kasulik prognoos järgnevaks min. 3-ks aastaks garanteeritud. Vaja ära maksta mõned varajasemalt tekkinud võlgevused et saaks laiendada ja autoparki suurendada. Investeerige julgelt, Te EI KAHETSE oma investeeringut. Alltööd teen riigiettevõttele, seega rahadega ei viivitata mul ja mina ei viivita Teile mitte 1 päev. Rahade laekumine käib nagu kellavärk. Lepingus kindlaks määratud kuupäeval laekuvad minu firmale rahad ja kohe sealt otse maksan mina Teile tagasi. Taotlus on mul üleval, Vatts Trans OÜ.
Siiralt loodan Teie peale ja aitäh igaljuhul.
Jõudu ja jaksu Teile.
Mees88
Laenu võtaks transpordi ettevõttele siis. Ettevõttel mul puuduvad võlad ja maksehäired, kindel kasum.Ettevõte aasta vana ja kasum muudkui kasivab,
Firmal läheb hästi, uued lepingud allkirjastamisel ja tuleviku kasulik prognoos järgnevaks min. 3-ks aastaks garanteeritud. Vaja ära maksta mõned varajasemalt tekkinud võlgevused et saaks laiendada ja autoparki suurendada. Investeerige julgelt, Te EI KAHETSE oma investeeringut. Alltööd teen riigiettevõttele, seega rahadega ei viivitata mul ja mina ei viivita Teile mitte 1 päev. Rahade laekumine käib nagu kellavärk. Lepingus kindlaks määratud kuupäeval laekuvad minu firmale rahad ja kohe sealt otse maksan mina Teile tagasi. Taotlus on mul üleval, Vatts Trans OÜ.
Siiralt loodan Teie peale ja aitäh igaljuhul.
Jõudu ja jaksu Teile.
Kas hiljutine väike arusaamatus Maksu- ja tolliametiga lahenes positiivselt?
http://www.ametlikudteadaanded.ee/index.php?act=1&srange=1-10&sotsisona=12015308
Kas tohib paluda kommentaari, miks see üldse tekkis?
Edu!
stonecutter
http://www.ametlikudteadaanded.ee/index.php?act=1&srange=1-10&sotsisona=12015308
Kas tohib paluda kommentaari, miks see üldse tekkis?
Edu!
2012 majandusaasta aruanne paistab olevat teil kah esitamata.
Koy
“Ettevõttel mul puuduvad võlad” ja “Vaja ära maksta mõned varajasemalt tekkinud võlgevused” on vastuolulised väljendused ja tekitavad segadust.
Krediidiinfo põhjal on 06.09.2013 seisuga ettevõttel esitamata 2 maksudedeklaratsiooni.
procyonlotor
Krediidiinfo põhjal on 06.09.2013 seisuga ettevõttel esitamata 2 maksudedeklaratsiooni.
procyonlotor
“Ettevõttel mul puuduvad võlad” ja “Vaja ära maksta mõned varajasemalt tekkinud võlgevused” on vastuolulised väljendused ja tekitavad segadust.Krediidiinfo põhjal on 06.09.2013 seisuga ettevõttel esitamata 2 maksudedeklaratsiooni.
Jah, see on esmaspäevaks tehtud, raamatupidaja mul Pärnus ja ise ja ettevõte Saaremaal, pole jõudnud kõiki kuludokumente ja tšekke ära saata.
Varajasemate võlgase all mõtlesin, eravõlgu, mis takistavad hetkel laiendada ettevõtet, et saaks ikka kasvatada firmat, firmal läheb hästi ja sellega probleeme pole.
Päikest
stonecutter
Kas hiljutine väike arusaamatus Maksu- ja tolliametiga lahenes positiivselt?http://www.ametlikudteadaanded.ee/index.php?act=1&srange=1-10&sotsisona=12015308Kas tohib paluda kommentaari, miks see üldse tekkis?Edu!
Jah, vastan meeleldi, vahetasin kütusefirmat kuna sain parema pakkumise, lõpetasin vanaga ära lepingu mistõttu tuli kasutatud krediit tasuda, tõmbas resurid veidi vähemaks kuna pidasin tähtsamaks kõigepealt arved ja meeste palgad ära maksta, seetõttu jäi maksuameti ees ajutine võlg kuid see sai korda kiiresti, Maksumamet sai oma raha kätte ja lahendasin probleemi.
Veidi naljakas see, et Maksuameti kontor mul enda kontorist üle tee ja tarnime neile kaupa ka, suusõnalisi meeldetuletuse ikka sain korra isegi, ei midagi hullu, muid probleeme pole selles valdkonnas.
Parimat.
To: Koy
Tänan tähelepaneku ees, kuid ma ei peagi seda esitama. Rääkisin peale selle kommentaari lugemist raamatupidajaga, kuna hakkasin ise ka kahtlema, kuid sain selge info, et kuna mu fima ei ole 2012 aastal tegutsenud vähemalt pool aastat, siis ei pea ma majandusaasta aruannet enne järgmist aastat esitama. Enese jaoks pean ikka arvet kuid aruannet esitama enne 2014 aastat ei pea.
Tervitsused.
Mees88
Tänan tähelepaneku ees, kuid ma ei peagi seda esitama. Rääkisin peale selle kommentaari lugemist raamatupidajaga, kuna hakkasin ise ka kahtlema, kuid sain selge info, et kuna mu fima ei ole 2012 aastal tegutsenud vähemalt pool aastat, siis ei pea ma majandusaasta aruannet enne järgmist aastat esitama. Enese jaoks pean ikka arvet kuid aruannet esitama enne 2014 aastat ei pea.
Tervitsused.
Suured tänud Teile head investorid. Luban Teile et te ei kahetse oma investeeringut. Teist oli suur abi. Kogusummat mida vajasin, kokku kahjuks ei saanud kuid peaaegu, 1500 eur oleks veel vaja ja siis oleks kõik OK. Väga tänuväärne portaal ja väga tänuväärsed investorid.
Mees88
Mees88
Suured tänud Teile head investorid. Luban Teile et te ei kahetse oma investeeringut. Teist oli suur abi. Kogusummat mida vajasin, kokku kahjuks ei saanud kuid peaaegu, 1500 eur oleks veel vaja ja siis oleks kõik OK. Väga tänuväärne portaal ja väga tänuväärsed investorid.
Hea mees, kes lubabki, eks.
Kuidas oleks, kui sinust saaks ka selline mees, kes lubadustest kinni peab? See kül pisut kõrgem pilotaaž, aga tee katset ometi!
Sest hetkel on väga nutune seis sinu suurte ja kindlate lubadustega…
anu
?
- 1
- 2