Tere!
Mul on palve seoses mu lõputöö uuringu osaga. Nimelt seisneb mu lõputöö kolme ühisrahastusplatvormi kasutajakogemuse uuringus, et töötada välja konkreetne juhis uue sarnase platvormi loomiseks.
Peamised arvesse võetavad punktid:
• Kuidas mõjutab tehnoloogiaplatvorm kasutajakogemust?
• Kui paindlik on teenus erivajadustega kasutaja suhtes? (k.a mitte nutitelefon, erineva operatsioonisüsteemiga arvutid jne)
• Milline on platvormi erinevatele muutustele reageerimine?
• Milline on platvormi kohanduvus kasutajale?
• Mis rolli mängib platvormi disain kasutajakogmuses?
Võrreldavateks on: www.Isepankur.ee, www.Omaraha.ee ja www.Hooandja.ee
Oleksin väga tänulik, kui leiaksid mõne minuti, et sinu vaatenurk uuringus osaleks.
Ette tänades,
Mai
Kysimustik
Mul on palve seoses mu lõputöö uuringu osaga. Nimelt seisneb mu lõputöö kolme ühisrahastusplatvormi kasutajakogemuse uuringus, et töötada välja konkreetne juhis uue sarnase platvormi loomiseks.
Peamised arvesse võetavad punktid:
• Kuidas mõjutab tehnoloogiaplatvorm kasutajakogemust?
• Kui paindlik on teenus erivajadustega kasutaja suhtes? (k.a mitte nutitelefon, erineva operatsioonisüsteemiga arvutid jne)
• Milline on platvormi erinevatele muutustele reageerimine?
• Milline on platvormi kohanduvus kasutajale?
• Mis rolli mängib platvormi disain kasutajakogmuses?
Võrreldavateks on: www.Isepankur.ee, www.Omaraha.ee ja www.Hooandja.ee
Oleksin väga tänulik, kui leiaksid mõne minuti, et sinu vaatenurk uuringus osaleks.
Ette tänades,
Mai
Üsna pealiskaudne lähenemine asjale. Kes on Mai? Mis kool? Mis ala? Kes juhendaja on?
procyonlotor
procyonlotor
Üsna pealiskaudne lähenemine asjale. Kes on Mai? Mis kool? Mis ala? Kes juhendaja on?
Mis sest lähenemisest. Küsimustikkugi pole :)
Puhtast uudishimust küsin, millise kraadi tänapäeval sellise lõputöö eest saab või mida lõpetatakse?
arne