• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
leidsin uuest statistikast rea kahjum müügist, seal on kogusumma 115,89 kuigi ma ei ole ühtegi laenu müünud
viperxxl
Tegeleme!
arne
Kahjum müügist tundub mul ka vale
laen123
Tundub, et uues statistikas on vead sees - milllegipärast on veerus Täna intressi summa eilsega võrreldses kasvanud ca 170 eur, kuid muus oisas pole olulsi muutusi toimunud. Vähemasti oleks pidanud vaba raha või siis investeeringute maht kasvama samavõrra?
Oosmo
Statistika on täitsa katki… Seal pole ühtegi õiget numbrit enam järgi.
profit
Andke palun teada, mis konkreetselt valesti on, meil siis lihtsam viga leida.
Omaraha.ee
arne
Statistika > Väljamaksed pangakontole > veergu Täna on äkki tekkinug 12€, samavõrra suurem on ka Laekumised pangakontolt. Tegelikult ei ole ma selliseid ülekandeid teinud.

Statistika > Kahjum müügist > veerus Täna on täpselt sama number, kui
Laenu müük tagatisfondile > veerus Täna, mis tundub ka ebaloogiline.
maus
hetkel mida näha on siis statistika on kinni eelmises kuus. Mina ei näe siiani Novembri kuud.
margsu
arne
Andke palun teada, mis konkreetselt valesti on, meil siis lihtsam viga leida.Omaraha.ee

Mai, juuni, juuli ja oktoobrikuu tagasimaksete statistikas “laekunud summa” ja “intress” veerus on liiga suured summad, see pole lihtsalt loogiline, et nt oktoobris laekus pool kogu mu kolme aasta peale jaotatud portfellist.

Õnneks teen paralleelselt excelit ja sellega võrreldes isegi 2011 numbrid ei klapi enam.

profit
Investeeringu sorteerimine mu meelest on ka natukene paigast ära. Saab sorteerida aktiivsed investeeringud ainult punase ja kollase värvi järgi. Rohelist ta ei näita.
Jummybear
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in