• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
Kahju, et probleem ei ole siiamani lahendatud ja vene keele kasutamine muutus mõtetuks. Erinevates arvutites erinevates kohtades proovitud - igal pool on sama jama.

1. Enne sisselogimist valin vene keel. Login sisse - leht muutub eesti keelseks.
2. Ok, valin taas vene keel. Siis Счет Ваш счет- Инвестиции - Договор - vajutad mingi lepingu numbrile nimekirjast, näiteks S13248660, et saaks vaadata tagasimaksete graafikut ja memosid - leht muutub taas eesti keelseks - see ajab närvi.

Kas ma pean peale iga liigutust alati käsiti keelt valima?
981652
981652
Kahju, et probleem ei ole siiamani lahendatud ja vene keele kasutamine muutus mõtetuks. Erinevates arvutites erinevates kohtades proovitud - igal pool on sama jama.1. Enne sisselogimist valin vene keel. Login sisse - leht muutub eesti keelseks.2. Ok, valin taas vene keel. Siis Счет Ваш счет- Инвестиции - Договор - vajutad mingi lepingu numbrile nimekirjast, näiteks S13248660, et saaks vaadata tagasimaksete graafikut ja memosid - leht muutub taas eesti keelseks - see ajab närvi.Kas ma pean peale iga liigutust alati käsiti keelt valima?

Inglisekeelses foorumis toodi sama viga mingi aeg välja, nii et ilmselt üleüldine keele valimise süsteemi viga siin vmt.
RahaFoorum
Huvitav, kui ma siin hakkasin investeerima selle aasta augustis, kõik töötas veel kooralikult, siis hakkati muutma statistikat ja midagi veel, ja enam ei tööta.
981652
Tänud info eest. Võtame keeleprobleemid ette.
Omaraha.ee
arne
Selgus, et kõik siiski toimib nii nagu peab. Kui tahate kasutada pidevalt vene keelt, peate minema Konto / Kontaktandmed ja valima sealt sobiva suhtluskeele. Siis toimib see üle kogu portaali. Teil on valitud eesti keel. Paremalt ülanurgast, kust Teie keelt üritate vahetada, mõjub see lühiajaliselt, mingi aja pärast vahetab portaal eesti keelele tagasi.
Omaraha.ee
arne
arne
Selgus, et kõik siiski toimib nii nagu peab. Kui tahate kasutada pidevalt vene keelt, peate minema Konto / Kontaktandmed ja valima sealt sobiva suhtluskeele. Siis toimib see üle kogu portaali. Teil on valitud eesti keel. Paremalt ülanurgast, kust Teie keelt üritate vahetada, mõjub see lühiajaliselt, mingi aja pärast vahetab portaal eesti keelele tagasi.Omaraha.ee

Ega ma nii loll ka ei ole, mul seal vene keel valitud, vaadake ise.
981652
See nüüd pisut teemast välja, aga äkki aitab debugimisel… Nimelt mul vahel harva juhtub, et kui ma ettevõtte kasutajaprofiililt eraisiku profiilile üle lähen (või vastupidi), siis kipub sama sessiooni kestel portaal omatahtsi algsele profiilile tagasi lülituma (umbes nagu kirjeldatakse keele iseeneslikku muutumist). Mul esineb seda statistika lehe juures. Ma pole siiani sellest lärmi teinud, kuna seda juhtub harva ning mul on alati aidanud lihtsalt brauseri refresh nupp.
stonecutter
981652
Ega ma nii loll ka ei ole, mul seal vene keel valitud, vaadake ise.

Vaatasime, seal on eesti keel.
Omaraha.ee
arne
stonecutter
Mul vahel harva juhtub, et kui ma ettevõtte kasutajaprofiililt eraisiku profiilile üle lähen (või vastupidi), siis kipub sama sessiooni kestel portaal omatahtsi algsele profiilile tagasi lülituma …

Selle vea me parandasime justkui ära. Kas ikka juhtub?
Omaraha.ee
arne
Ma ei tea kuidas ma pean tõestama et mul on suhtluskeeleks valitud vene keel.
981652
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in