Tere.
Oskab keegi öelda,kui kiirelt vötakse ühendust kui leping sai digialkirjastatud?
karmelitake
Oskab keegi öelda,kui kiirelt vötakse ühendust kui leping sai digialkirjastatud?
karmelitakeEi võetagi ühendust. Mis probleem Teil on?
Tere.Oskab keegi öelda,kui kiirelt vötakse ühendust kui leping sai digialkirjastatud?
Omaraha.ee
Eile allkirjastasin ära üldtingimused siis ilmus sellinte tekst, Palun oota, kasutajatugi võtab Sinuga ühendust Sinu isiku kinnitamiseks.
Nüüd ma nagu seda ootangi :)
karmelitake
Nüüd ma nagu seda ootangi :)
karmelitakeOlete täna ju hea mitu korda meie administraatoriga suhelnud. Konto väljavõte vaadatakse kohe üle, see laekus 16.35 ehk mõni minut tagasi.
Eile allkirjastasin ära üldtingimused siis ilmus sellinte tekst, Palun oota, kasutajatugi võtab Sinuga ühendust Sinu isiku kinnitamiseks.Nüüd ma nagu seda ootangi :)
Omaraha.ee
Ei saa lepingu üldtingimusi digitaalselt allkirjastada.On punane kiri ees ,ometi on ID kaart see ja kõik peaks toimima.Ometi ei saa allkirjastada.Saatsin siis lepingu digidokina ,eks näeb kas arvestatakse.Portaali ID kaardiga sisselogida ei õnnestu .
saatsin ka kontovälja võtte ,aga aru ei saa kas on kohele jõudnud või ei.
mambola123
saatsin ka kontovälja võtte ,aga aru ei saa kas on kohele jõudnud või ei.
Sama siin: esineb juhtumeid, et ei saa ID kaartiga sisse! Samas kui kohe proovida parooliga, siis saab. Milles probleem?
uuetmees
uuetmees
Sama siin: esineb juhtumeid, et ei saa ID kaartiga sisse! Samas kui kohe proovida parooliga, siis saab. Milles probleem?
Ma olen täheldanud, et siia portaali ei saa ma ID kaardiga sisse logida siis, kui olen kaardilugeja arvutiga ühendanud või kaardi lugejasse sisestanud PÄRAST veebilehitseja avamist. Tõrge tekib pärast PINkoodi sisestamist, mille peale tuleb mingi “insufficient data” vms teade. Siis piisab sellest, kui veebilehitseja kinni panna ning uuesti siseneda, tavaliselt ei pea siis enam isegi PINkoodi uuesti panema. Kasutan Chrome lehitsejat.
Tere
Küsimus, et kui siiski ei soovi raha laenata, et kas siis saab selle lepingu lõpetada ja selle konto kustutada?
lauras
Küsimus, et kui siiski ei soovi raha laenata, et kas siis saab selle lepingu lõpetada ja selle konto kustutada?
mambola123
Ei saa lepingu üldtingimusi digitaalselt allkirjastada.On punane kiri ees ,ometi on ID kaart see ja kõik peaks toimima.Ometi ei saa allkirjastada.Saatsin siis lepingu digidokina ,eks näeb kas arvestatakse.Portaali ID kaardiga sisselogida ei õnnestu .saatsin ka kontovälja võtte ,aga aru ei saa kas on kohele jõudnud või ei.
olaviExploreris on sedasi, et enne “netti” minekut peaksid kaardi lugejasse panema ja siis pärast loeb küll. Firefox seda ei vaja, aga tal omad turvameetmed muidugi..
Tere
ene
- 1
- 2