Sellest pole portaali poolt seisukohti avaldatud,kuid ootaks.
Foorumis on juttu olnud liiga kõrgetest intressidest.Nõus,kuid ega vähendamine ei õnnestu,kui OR kaasa ei aita.Kui teed inv seaded pakkumiste madalamaile tasemele,siis ei saa OR-le minevat osa kõrgeks jätta ja sina ei osutu valituks,kuna määravaks on portaali huvid,so neile mineva % suurus.Mina olen nii aru saanud.Võiks olla 50% alumisest otsast ja teine pool praeguse kursiga.
Portaal,investor ja laenaja moodustavad kolmnurga.Edukus sõltub kõigi huvide arvestamisega.Soodsat tulevikku silmas pidades oleks vaja mõningaid muutusi.
Laenulepingu lõpetanud võiks eraldi arhiveerida,pilt kaasajastub.
Olen vaadanud,et maksimaalne summa mida saaks investeerida on ca 35 tuhi,just eelnevalt toodud põhjusel.Raha väljaviimine,nagu ka virtuaalkontol hoidmine,pole nagu kellegi huvides.
JEMaa
Foorumis on juttu olnud liiga kõrgetest intressidest.Nõus,kuid ega vähendamine ei õnnestu,kui OR kaasa ei aita.Kui teed inv seaded pakkumiste madalamaile tasemele,siis ei saa OR-le minevat osa kõrgeks jätta ja sina ei osutu valituks,kuna määravaks on portaali huvid,so neile mineva % suurus.Mina olen nii aru saanud.Võiks olla 50% alumisest otsast ja teine pool praeguse kursiga.
Portaal,investor ja laenaja moodustavad kolmnurga.Edukus sõltub kõigi huvide arvestamisega.Soodsat tulevikku silmas pidades oleks vaja mõningaid muutusi.
Laenulepingu lõpetanud võiks eraldi arhiveerida,pilt kaasajastub.
Olen vaadanud,et maksimaalne summa mida saaks investeerida on ca 35 tuhi,just eelnevalt toodud põhjusel.Raha väljaviimine,nagu ka virtuaalkontol hoidmine,pole nagu kellegi huvides.
JEMaa
Millistest seadusemuudatustest on jutt? Hetkel ei meenu ühtegi, mis võiks meid puudutada.
Investeeringud lähevad laenu alates madalamast intressist. Võrdsete intresside puhul alates kõrgemast boonusest. Muid kriteeriume pole.
Intresside vähendamine oli jutuks siis, kui vaba raha oli 50'000 kandis ja sisse saadi ka 50-60%-ga, eeskätt pikematesse laenudesse. Peale vaba raha koguse olulist kasvu kukkusid 50-60% mehed ära ja min-max vahe vähenes oluliselt. Sageli on see vaid 2%. Praegu me küll intresside vähendamist ei propageeri, lühilaenude puhul soovitame lausa tõsta. Nende intressid on napilt üle 20%, mis teeb neist tõenäoliselt maailma odavaima kiirlaenu…
Omaraha.ee
Ma lähen Walter Kange peale üle, kuna ma ei saa kummastki postitusest aru.
profit