Palun selgitust,kunas laekub sundmüüki läinud laenu 65% investorile?Kas on siin kindlad reeglid või kuidas juhtub?
Kui küsimiseks läks,siis veel üks kaasus.Nimelt pikaajalist laenu,milline läheb ülesseütlemisele ja siis inkassole,on võimalik müüa ka portaalile.Kui müügi momendiks laenaja võlg on 50 eurot 100 -st,ning portaal pakub 27,5% viiekümnest,samas investor sõlmides müügi lepingu loovutab kogu summa,so 100 eurot.See teeb terve terve investeeringu väärtusest 13,75%. Kas selline pakkumine on näpukas?
JEMaa
Kui küsimiseks läks,siis veel üks kaasus.Nimelt pikaajalist laenu,milline läheb ülesseütlemisele ja siis inkassole,on võimalik müüa ka portaalile.Kui müügi momendiks laenaja võlg on 50 eurot 100 -st,ning portaal pakub 27,5% viiekümnest,samas investor sõlmides müügi lepingu loovutab kogu summa,so 100 eurot.See teeb terve terve investeeringu väärtusest 13,75%. Kas selline pakkumine on näpukas?
Tere.
Alates 1.03.2014 sõlmitud lepingud on sund-, varasemad vabamüügis. Sundmüük toimub siis, kui võla pikkus ületab 100 päeva. Juhtuda või ainult see, et sajas päev satub nädalavahetusele, siis müüakse paar päeva hiljem. Sundmüügi lepinguid muul moel (portaalile) müüa ei saa. Mõlemal juhul arvutatakse müügihind üle põhiosa jäägi, vahe on ainult vabadusastmes. Teie näide pole päris korrektne. Ei müüda mitte võlga vaid põhiosa jääki.
Omaraha.ee
arne
Alates 1.03.2014 sõlmitud lepingud on sund-, varasemad vabamüügis. Sundmüük toimub siis, kui võla pikkus ületab 100 päeva. Juhtuda või ainult see, et sajas päev satub nädalavahetusele, siis müüakse paar päeva hiljem. Sundmüügi lepinguid muul moel (portaalile) müüa ei saa. Mõlemal juhul arvutatakse müügihind üle põhiosa jäägi, vahe on ainult vabadusastmes. Teie näide pole päris korrektne. Ei müüda mitte võlga vaid põhiosa jääki.
Omaraha.ee
Paistab,et ei tahetud aru saada.Küsin uuesti-mitme päeva jooksul peaks sundmüügist investorile raha laekuma?
Teine näide puutus vanu laene.Lugege uuesti läbi.
JEMaa
Teine näide puutus vanu laene.Lugege uuesti läbi.
JEMaa
Paistab,et ei tahetud aru saada.Küsin uuesti-mitme päeva jooksul peaks sundmüügist investorile raha laekuma?Teine näide puutus vanu laene.Lugege uuesti läbi.
Olen nõus, et esimesel küsimusel sa vastust ei saanud, sest ilmselt soovisid teada “mitme päeva jooksul pärast sundmüüki laekub raha investori kontole”?
Aga teisele küsimusele (mis on küll väga ebamääreaselt esitatud) on vastus olemas ja lihtne. Vana laenu müümisel tagatisfondile saab investor 27.5% PÕHIOSA jäägist.
Ma küsiks ise ühe küsimuse. Milline on tagatisfondi makse suurus vanade laenude puhul? Mul pakkus praegu näiteks 27,2% mis on 0.3% väiksem kui JEMaa näide. Kas on oht, et see võib veelgi väheneda? Kas on lootust, et see tõuseb?
olavi
Tänan “korektse”vastuse eest,kuid võiks ikka öelda,mitme päeva jooksul peaks investorile laekuma sundmüügist tema osa.
JEMaa
02.03.2014 - 13.09.2014 vahemikus väljaantud laenudest pole mul mitte ühtegi sinises, ega punases, ma lihtsalt statistiliselt ei usu seda, et 6 kuuga pole mul ükski laenu hapuks läinud ja automaatselt müüdud. Mingi süsteemiviga, olen miskit kahe silma vahele jätnud või ongi õnn õue peal?
profit
profit
02.03.2014 - 13.09.2014 vahemikus väljaantud laenudest pole mul mitte ühtegi sinises, ega punases, ma lihtsalt statistiliselt ei usu seda, et 6 kuuga pole mul ükski laenu hapuks läinud ja automaatselt müüdud. Mingi süsteemiviga, olen miskit kahe silma vahele jätnud või ongi õnn õue peal?
Sama siin, 76 lepingut, kõik kas rohelised või kollased (4). Otsisin kiirelt ka lepinguid, millel oleks ümber tehtud maksegraafik, aga neid ka ei leidnud. Niiet… tundub päris hea seis… Viimane punane laen on kuupäevast 21.02., ega pärast märtsi enam punaseid ei tule ka, kuid sundmüüdud laenusid pole ikkagi.
Ega enne juulit ei saanduki ükski laen sundmüüki minna, sest uus süsteem algas märtsist. Mul endal ilmselt esimesed laenud lähevad nüüd septembris sundmüüki. Kusjuures huvitav on see, et praegu siis 95 % kollastest on 910+ skooriga ja 600, 700 skooriga pole üldse probleeme.
timo
Tere jälle!
Eelmisel nädalal kolmel korral esitatud küsimusele vastust ei saanud.Jätkame siis uuesti.
Küsimus-mitme päeva jooksul pärast sundmüüki,peaks raha laekuma investori kontole?
JEMaa
Eelmisel nädalal kolmel korral esitatud küsimusele vastust ei saanud.Jätkame siis uuesti.
Küsimus-mitme päeva jooksul pärast sundmüüki,peaks raha laekuma investori kontole?