• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
JEMaa
Tere jälle!Eelmisel nädalal kolmel korral esitatud küsimusele vastust ei saanud.Jätkame siis uuesti.Küsimus-mitme päeva jooksul pärast sundmüüki,peaks raha laekuma investori kontole?

Kõnealune küsimus: Paistab,et ei tahetud aru saada.Küsin uuesti-mitme päeva jooksul peaks sundmüügist investorile raha laekuma? Teine näide puutus vanu laene.Lugege uuesti läbi.

Vastus kõnealusele küsimusele: Sellisele tekstile me ei kavatsegi vastata! Kolige Delfisse üle, seal saate laksida nagu süda lustib.

Kõik OR rahalised tehingud toimuvad reaalajas, antud juhul siis sundmüügi hetkel. Seda on 3-4 korda küsitud-vastatud, lisaks olen korra ka ilma küsimata selgitanud.

Omaraha.ee
arne
timo
Kusjuures huvitav on see, et praegu siis 95 % kollastest on 910+ skooriga ja 600, 700 skooriga pole üldse probleeme.

Ma lõpetsin madalamatesse skooridesse investeerimise aasta algul ära, asi muutus juba sedavõrd hulluks. Kas vahepeal on toimunud nende osas mingisugune muutus? Portaali viimase 12 kuu statistika nagu ei toetaks sellist väidet. Oskab keegi kommenteerida?
Kassakas
Kassakas

Tere.
Veebruarist 2014 loobusime 600+ ja 700+ automaatsetest limiitidest ja karmistasime veelgi tingimusi.
Omaraha.ee
arne
arne
Mõistlik, see automaatne skoorimine oli küll saadanast. Kui saladus pole, siis milliseid tulemusi on muudatus andnud, millised on nüüd halbade laenude osakaalud nendes madalamates skoorides, mis antud välja pärast seda? Portaali statistikas on toodud see vist viimase 12 kuu kohta, sellest ei saa suuri järeldusi teha.
Kas kusagil on välja toodud ka metoodika, mille järgi taustakontrolli teostatakse, kas näiteks pangaväljavõte käib nüüd alati asja juurde?
Kassakas
Tere.
Pole siin midagi saatanast… Automaatne skoorimine toimib tänaseni. Kui skoor tuleb kuni 800, küsitakse VV, kui üle selle, antakse automaatne limiit, mida saab suurendada VV abil. Infot kogutakse eeskätt KI, Julianuse ja Liisi baasidest, lisaks terve rida pisemaid detaile. Täpsemat metoodikat me endiselt ei avalda.
Grupid 600+ ja 700+ on väga kokku tõmmatud. Sinna limiidi saamiseks peab selguma midagi oluliselt positiivset, mis kindlasti ei ole kõrge palganumber Soomes. Neile, kes limiitide kohta nõu küsivad, me 600+ ja 700+ gruppe ei soovita.
Omaraha.ee
arne
Tere jälle!
Arvata võib,et portaali inimesed iga päeva posti ei loe ja seepärast küsin uuesti,sedakorda viiendat raksu -“mitme päeva jooksul pärast sundmüüki,peaks raha laekuma investori kontole?”
Kordan seda küsimust kuni vastuse saamiseni.Negatiivne reklaam on ka reklaam.
JEMaa
JEMaa
Kõik OR rahalised tehingud toimuvad reaalajas, antud juhul siis sundmüügi hetkel. Seda on 3-4 korda küsitud-vastatud, lisaks olen korra ka ilma küsimata selgitanud.
Eespool on ju vastus olemas: “Kõik OR rahalised tehingud toimuvad reaalajas, antud juhul siis sundmüügi hetkel. Seda on 3-4 korda küsitud-vastatud, lisaks olen korra ka ilma küsimata selgitanud.” Mis siin arusaamatut on?
Oosmo
Tänan.Vastusest sain aru.Kahjuks ei näe laenu 14345129,milline oli sundmüügis 03.09 laekumist.
JEMaa
JEMaa
Tänan.Vastusest sain aru.Kahjuks ei näe laenu 14345129,milline oli sundmüügis 03.09 laekumist.
Jemaa. Ma mõtlen, et sa oled jälle millestki valesti aru saanud. Selle asemel, et siin foorumis arrogantselt kildu pilduda pöördu parem postkasti vahendusel portaali poole. Loodetavasti saad oma küsimusele vastuse.

Hoolimata Sinu ennastsalgavatest ponnistustest midagi muud siin kujundada olen jätkuvalt seisukohal, et tegemist on arusaamatusega ja kindlasti mitte millegi muuga.

Teistele investoritele seoses halbade laenudega. Olen siin väike investor, kuid eelkõnelejate hinnangute põhjal kaesin üle ka oma investeeringud. Selgus tõsiasi, et peale sundmüügi kehtima hakkamist on ka minu portfellis sellel perioodil väljastatud laenudest kollased üksnes üksikud nõuded.

Portaalile aga tänu ja jätkake samas vaimus.
VincentVega
JEMaa

Selle laenu laekumisega on kõik korras.
Omaraha.ee
arne
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in