• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
Kas kuidagi poleks võimalik lisada laenutaotluste täiendava info alla punkt, et kas laenu taotleja(eriti kui Ta taotleb laenu juba mitmes kord ja omab terve hunniku aktiivseid laene eelnevalt), on täitnud oma eelnevaid kohustusi korrektselt, või näiteks viivitustega, või alles siis, kui on saanud juba hoiatusi jne…..elik eelnev maksekäitumine kas korralik, või probleemne?
uuetmees
uuetmees
Kas kuidagi poleks võimalik lisada laenutaotluste täiendava info alla punkt, et kas laenu taotleja(eriti kui Ta taotleb laenu juba mitmes kord ja omab terve hunniku aktiivseid laene eelnevalt), on täitnud oma eelnevaid kohustusi korrektselt, või näiteks viivitustega, või alles siis, kui on saanud juba hoiatusi jne…..elik eelnev maksekäitumine kas korralik, või probleemne?

see peaks krediidiskooris kajastuma…
olavi
olavi
Nõustun Olavi seisukohaga, et see kajastub krediidiskooris ning piiramatus koguses “tagastamatut laenu” võtta üritavad isikud siit laenu ei saa.
VincentVega
Tere.

Veidi statistikat müüdud laenude kohta. Seda on siin paar korda küsitud.

Ajavahemikus 01.03 - 30.04.2014 sõlmiti 727 lepingut summas 392'110 €. Tänase päeva seisuga on neist sundmüüdud 26 tk summas 12'680 € (laenusumma oli 13'330). Keskmine müük 64,5%.

Seega on müüki läinud 3,23% laenatud summast, välja on makstud 2,08%, kaotsi läinud 1,15%.

Omaraha.ee
arne
arne
Tere.Veidi statistikat müüdud laenude kohta. Seda on siin paar korda küsitud.Ajavahemikus 01.03 - 30.04.2014 sõlmiti 727 lepingut summas 392'110 €. Tänase päeva seisuga on neist sundmüüdud 26 tk summas 12'680 € (laenusumma oli 13'330). Keskmine müük 64,5%.Seega on müüki läinud 3,23% laenatud summast, välja on makstud 2,08%, kaotsi läinud 1,15%.Omaraha.ee

Aitäh
Need numbrid on hea uudis. Tore oleks, kui selline statistika kajastuks ka portaali statistika ülevaates või siis avaldaksite seda regulaarselt. Ilmselt on kaotsi läinud raha osa veel väiksem, sest vähemalt osad neist laenudest tasusid ka enne müüki intresse?
olavi
olavi
Ilmselt on kaotsi läinud raha osa veel väiksem, sest vähemalt osad neist laenudest tasusid ka enne müüki intresse?

Jagatis 12'680 / 13'330 annab tulemuseks 95%. Siit võib ilma arvutamata jäeldada, et intresse tasuti tegelikult üsna vähe.
Omaraha.ee
arne
arne
Jagatis 12'680 / 13'330 annab tulemuseks 95%. Siit võib ilma arvutamata jäeldada, et intresse tasuti tegelikult üsna vähe

Ma ei saa loogikast aru. Põhiosa vähenes enne müüki 650 eurot, see aga ei ütle intresside maksmise kohta ju mitte midagi?
Üks laen, mis mul müüki läks: põhiosa maksis tagasi 31 senti, intresse+viiviseid 4.00 eurot.
Teine laen: põhiosa 33 senti, intress 60 senti.
olavi
No-jah! Igastahes üks minu laenuklientidest on ühes minu laenu maksereas olnud punaste numbritega, aga taotleb uut laenu sama skoori all!…nii et eriti informatiivne see skoorinumber minu arvates küll pole…
uuetmees
uuetmees
…punaste numbritega…

Kas punased numbrid tähendavad antud juhul mõnd hilinenud makset või ikka üle 90 päeva võlgnevust? Ja mis skoorigrupist on jutt? Skoor 600-800 võibki hõlmata minevikus mõningaid maksehäireid (?). Sellest kõrgema skooriga ei tohiks aga maksehäireregistrisse jõudnud laenaja küll siin mõnda aega figureerida. Ole hea, pane siia viide konkreetsele lepingunumbrile. Sellistele võimalikele süsteemivigadele tahaks ilmelt väga paljud investorid Omaraha meeskonna kommentaaari.
stonecutter
stonecutter
see näitab hilinenud makset. Aga muidugi see on toodud siia lihtsalt selleks, et näiteks see skoorinäitaja pole investorile ikka nii informatiivne, kui võiks olla minu pakutud nn. lisarida.
uuetmees
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in