• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
1. Kas oleks võimalik statistika all intress ja viivised lahku viia, nagu nad eelnevalt olid, sest tuludeklaratsioonis on need ju vaja eraldi deklareerida ja milleks asja segasemaks ajada? (kas saab ikka omaraha laenud ka kahel real deklareerida nagu isepankuris või tuleb kõik lepingud eraldi teha?)

2. Kas on millalgi lootust ka näha portaali enda üleüldisemat statistikat? Näiteks stiilis, et kui suur osa laenudest mingi skoorivahemiku puhul pankrotistunud/viivises on jmt.
RahaFoorum
Täiendavalt võik statistika kuvada esimese vaatena jooksvat aastat. Praegu kuvab algul 2011 ja jooksva aasta vaatamiseks peab täiendavalt klikkima.
Pankur
Statistikat täiendame pidevalt ja tegemisel on ka portaali üldstatistika. Varsti tuleb välja järgmine versioon

Omaraha.ee
Ago Lumeste
Statistika alla võiks lisada lisaks oodatavale tootlusele ka ajaloolise tootluse. Tootlus nt. viimane kuu, viimane aasta, portfelli algusest.

Tore kui sinna saaks ka graafilise liidese juurde panna, mis näitaks kuidas tootlus ajalooliselt muutunud on.

Pankur
Statistikas on viga. Viimase 30 päeva osamaksed on väiksemad kui viimase 10 päeva osamaksed.
Pankur
Kontrollime üle, kuid selline variant ei ole välistatud. 30 päeva puhul on tegu 30-päevase perioodiga, 10 päeva aga ei kajasta 10-päevast perioodi vaid kümmet viimast päeva, mil midagi on toimunud. Seega 10 päeva võib kajastada ajaliselt pikemat perioodi kui 30.
Omaraha.ee
arne
arne
Kontrollime üle, kuid selline variant ei ole välistatud. 30 päeva puhul on tegu 30-päevase perioodiga, 10 päeva aga ei kajasta 10-päevast perioodi vaid kümmet viimast päeva, mil midagi on toimunud. Seega 10 päeva võib kajastada ajaliselt pikemat perioodi kui 30.
Omaraha.ee

Minu puhul ei pea see paika. 10 päeva on mul järjestikused. See viga tekkis alles eile või üleeile.
Pankur
Mul ei näita statistika millegipärast enam jooksva kuu (juuli) tootlust. Kas tegemist on veaga või muudatustega portaalis?
Pankur
Jah, mõnedel investoritel miskipärast tootlust ei näita. Parandame lähemal ajal.

Omaraha.ee
Ago Lumeste
Kas oleks võimalik näha enda ja ka portaali koondülevaates probleemsete laenude statistikat vastavalt investeerimisseadistustes olevatele vahemikele?

Sellisel juhul saaks silma peal hoida, kui hästi parajasti skoor reaalset riski näitab ja vastavalt sellele ka oma investeerimisseadistusi korrigeerida. Praegu tundub millegipärast, et altpoolt teine vahemik on isegi riskantsem kui kõige alumine skoorivahemik, aga kuna ma ei viitsi 10 lk oma laene käsitsi läbi võtta ja analüüsi tegema hakata (ei ole ka eriti mugavat varianti selle tegelemiseks siin, mis ei võtaks mitut tundi ilusti ära), siis ei saa täpselt siiski seda väita...

Ühesõnaga ootaks väga sellist täiendust statistikale.
RahaFoorum
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in