Vaihe vaiheelta

VAIHE 1 – Rekisteröidy käyttäjäksi

Finzon käyttäjäksi rekisteröitymiseksi Sinun tulee kirjoittaa henkilö- ja yhteystietosi, läpäistä sähköpostin ja matkapuhelinnumeron tarkastus ja allekirjoittaa yleiset ehdot.

Järjestelmän käyttäjätuki vahvistaa henkilötietojesi oikeellisuuden ja voi pyytää postilaatikon kautta lisäasiakirjoja.

Kun sopimuksen yleiset ehdot on vahvistettu avaamme sinulle portaaliin virtuaalitilin. Nyt voit aloittaa lainaamisen.

Voit rekisteröityä tässä.

VAIHE 2 – Pyydä tarjous

Rekisteröitymisen ja ehtojen täytön jälkeen voit esittää lainatoiveesi – millaista summaa ja kuinka pitkäksi aikaa tarvitset. Portaali etsii sinulle sen hetken parhaan tarjouksen. Jos se sopii, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus digitaalisesti. Lainattu summa siirretään virtuaalitilillesi.

Jos portaalin tarjoama korko ei sovi Sinulle, voit esittää oman toiveesi ja jättää sen enintään viikoksi odottamaan. Heti, kun löytyy sopiva tarjous, Finzo solmii automaattisesti sopimuksen ja siirtää summan virtuaalitilillesi.

Jos viikon aikana sopivaa tarjousta ei ole tullut, lainahakemus vanhenee.

Lainaa voi hakea sivulta "Ota lainaa".

VAIHE 3 – Siirrä rahaa virtuaalitililtä omalle pankkitilillesi

Jotta voisit käyttää lainattua rahaa, sinun tulee siirtää se virtuaalitililtä omalle pankkitilillesi. Siihen voit tehdä määräyksen tilisiirtosivulla.

Lainaaja voi siirtää rahaa järjestelmästä vain omalle pankkitililleen.

VAIHE 4 – Lainan takaisinmaksut

Takaisinmaksut portaali suorittaa automaattisesti virtuaalitililtäsi, jolla tulee oikealla hetkellä olla tarvittava summa rahaa.

Jotta portaali voisi suorittaa lainan takaisinmaksuja, sinun tulee siirtää rahaa Finzo OÜ:n pankkitilille EE467700771002563531. Ehdottomasti tulee lisätä viitenumero, jonka löydät tilisiirtosivulta.

Kirjaudu sisään