Vaihe vaiheelta

VAIHE 1 – Rekisteröidy käyttäjäksi

Finzon käyttäjäksi rekisteröitymiseksi Sinun tulee kirjoittaa henkilö- ja yhteystietosi, läpäistä sähköpostin ja matkapuhelinnumeron tarkastus sekä allekirjoittaa yleiset ehdot.

Järjestelmän käyttäjätuki vahvistaa henkilötietojesi oikeellisuuden ja voi pyytää postilaatikon kautta lisäasiakirjoja.

Kun sopimuksen yleiset ehdot on vahvistettu avaamme sinulle järjestelmään virtuaalitilin. Nyt voit luoda sijoitustilisi ja siirtää sille rahaa. Olet valmis aloittamaan sijoittamisen.

Voit rekisteröityä tässä.

VAIHE 2 – Luo omat sijoitusehtosi

Sijoittamiseksi sinun pitää luoda sijoitustilisi. Niiden sääntöjen mukaan järjestelmä alkaa automaattisesti lainata rahaasi ulos. Sijoitustilillä voi olla enintään viisitoista sijoitusprofiilia erilaisille tai samanlaisille lainatyypeille.

Voit määrittää enimmäissumman, jonka olet valmis sijoittamaan yhteen lainaan, ja sinulle sopivan koron. Kun olet luonut profiilit, allekirjoita ne digitaalisesti. Ennenkuin  olet vahvistanut profiilit ja siirtänyt sijoitustilille rahaa, ei tapahdu mitään.

Sijoitustiliä voit ohjata sijoitusehtojen sivulla.

VAIHE 3 – Siirrä rahaa tilille

Jotta voisit käyttää rahaa sijoituksiin, sinun tulee siirtää se järjestelmän hallinnoijan pankkitilille, jolta se siirretään automaattisesti virtuaalitilillesi.

Suorita pankkitililtäsi maksumääräys, johon merkitse saajaksi Finzo OÜ, pankkitili EE467700771002563531. Lisää ehdottomasti viitenumero, jonka löydät tilisiirtosivulta.

Virtuaalitilillä olevaa rahaa et voi käyttää sijoittamiseen. Sinun tulee siirtää tarvittava summa sijoitustilille. Tilienvälisiä siirtoja voi tehdä tilisiirtosivulla.

Kun sijoitustilin ehdot on määritelty ja sinne on siirretty rahaa, järjestelmä alkaa etsiä Sinulle sopivia mahdollisuuksia rahan ulos lainaamiseen ja solmii sopimukset sinulta lisävahvistuksia kysymättä. Rahan liikkuminen tapahtuu automaattisesti. Vähimmäissumma, joka sijoitustililtä yhteen lainaan otetaan, on 10€.

Rahaa voi siirtää järjestelmästä ainoastaan omalle pankkitilille.

VAIHE 4 – Sijoittaminen yrityksenä

Valtuuksia yrityksen kautta sijoittamiseen voi antaa vain sen hallituksen jäsen. Portaalin kautta tulee lähettää vapaamuotoinen anomus, jossa on mainittuna yrityksen nimi, rekisterinumero, valtuutettavan nimi ja henkilötunnus. Valtuutettavan pitää olla edeltä käsin rekisteröitynyt portaalin käyttäjäksi. Anomuksen voit lähettää postilaatikosta.

 

 

Kirjaudu sisään