• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
stonecutter
Võimalik, et ma olen pisut valesti aru saanud, aga olen pisteliselt jälginud statistika lehel portaali koondülevaadet ning mulle on jäänud mulje, et halbade laenude % alusel kipuvad kõige riskantsemad olema 12 ja 24 kuu pikkused laenud ning seda peaaegu kõigi skoorigruppide lõikes. Seega olen mina oma automaadi sättinud 36 kuu pikkuste laenudesse pisut madalama intressiga investeerima.

Kui ma nüüd õigesti mäletan siis 36 kuu pikkuseid laene hakati oluliselt hiljem pakkuma kui 12 ja 24 kuulisi. Seega ei ole vist 36 kuuliste ja 24 kuuliste laenude statistika omavahel võrreldavad.
keijor
keijor

Täienduseks veel, et täiesti võimalik on ka see, et 36-kuuliste laenude puhul läheb laen probleemsemaks hiljem.

Samas ei saa ka välistada, et tõesti, nende puhul on probleemseid laene vähem, sest periood on küll pikem (st rohkem aega laenajal raskustesse sattuda), aga samas on igakuised maksed väiksemad (st väiksem oht, et väiksemat sorti raskused makseraskusteni viiksid).

Minu arust tulid ka need 36-kuulised laenud 3-aasta perspektiivis suhteliselt hilja, nii et mingit statistiliselt olulist järeldust ilmselt veel teha ei anna (või noh, kui probleemsete laenude protsent juba oleks suurem, kui 12- ja 24-kuuliste puhul, siis annaks :D).
RahaFoorum
arne
5-aastast laenu meil ei olegi, aga see on plaanis teha.

Kas on olemas ka mingisugune ajaline määratlus, millal tuleb 5-aastane laen ning ilmselt siis ka 4-aastane laen?
Ferrum
Ajalist plaani pole. Hetkel on üsna kindel, et 5-aastast raha ei oleks piisavalt.
Omaraha.ee
arne
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in