Hetkel on seis selline (halvad laenud ja tootlus):
601-700 12,8% ja 24,4%
701-800 9,1% ja 27,1%
801-900 6,0% ja 28,3%
901-1000 1,2% ja 30,9%
keskmine 5,9% ja 27,7%
Kõik see on näha, kui valida Konto / Statistika / Portaali koondülevaade / Skoor. Sealt näete ka oma isiklikku statistikat.
Omaraha.ee
arne
601-700 12,8% ja 24,4%
701-800 9,1% ja 27,1%
801-900 6,0% ja 28,3%
901-1000 1,2% ja 30,9%
keskmine 5,9% ja 27,7%
Kõik see on näha, kui valida Konto / Statistika / Portaali koondülevaade / Skoor. Sealt näete ka oma isiklikku statistikat.
Omaraha.ee
Statistikaga mingi jama jälle. Mul vähemalt näitab hetkel praeguseks ja tulevikuks, et olen müünud laene tagatisfondile jmt, kuigi tegelikult pole puutunud. Veelgi vähem on mul õnnestunud neid detsembriks ette ära müüa :D
RahaFoorum
Uued 707 skoorid on huvitavad. Kõrvaltvaadates paistab, et varem viivisesse jäänud laenud on uue lepinguga viidud 36kuulisele perioodile. Positiivne on, et viivituses olnud summad on laekunud.
to "RF" tuleviku müügid tagatisfondile on vist nagu prognoos, mitte fakt.
ipc
to "RF" tuleviku müügid tagatisfondile on vist nagu prognoos, mitte fakt.
707 skooride puhul on tegu raskustesse sattunud klientide võla refinantseerimisega. Teeme eeltöö ja räägime kliendiga läbi. Tekitame lühikeseks ajaks olukorra, kus laenaja saab taotluse üles riputada. Peale vajalike toimingute läbiviimist vähendame skoori alla 600.
On tekkinud väike huvigrupp, kes on nõus sellistesse laenudesse investeerima. Automaat neid ei mätši! Seni oleme toimetanud väga kiiresti, et sisse ei satuks soovimatut raha. Kui on huvi, võime umbes poole summast täis panna ja taotluse pikemaks ajaks (pooleks päevaks) ootele jätta.
ipc vastus RahaFoorumile on korrektne - tegu on prognoosiga.
Omaraha.ee
arne
On tekkinud väike huvigrupp, kes on nõus sellistesse laenudesse investeerima. Automaat neid ei mätši! Seni oleme toimetanud väga kiiresti, et sisse ei satuks soovimatut raha. Kui on huvi, võime umbes poole summast täis panna ja taotluse pikemaks ajaks (pooleks päevaks) ootele jätta.
ipc vastus RahaFoorumile on korrektne - tegu on prognoosiga.
Omaraha.ee
707 skooriga laenajate kohustuste refinantseerimisel võiks veidi pikem see aja"aken" olla küll.
ipc
Ka 707 ehk refin. laenud täidetakse juba üsnagi nobedasti. Huvitav, millistel kaalutlustel sellistesse kõrgendatud riskiga laenudesse nii hoogsalt investeeritakse ning seda seljuures siis nö tavaintressiga. Kas loodetakse kord juba makseraskustesse sattunud isiku äkilisele ja ootamatule rahaprobleemide lahenemisele või hoopiski millelegi muule?
maus
Seitsmesaja seitsmeid on korraga nii palju seetõttu, et äsja sai valmis vastav tehniline lahendus. Huvilised olid ootel. Põhilised argumendid on pikem periood ja mõistlik intress. On tehtud põhjalik taustakontroll, inimestega on läbi räägitud. Mitte igaühele ei pakuta sellist lahendust. Aga nagu ikka, miski pole 100% kindel.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
Kas Tootlus % arvestab reaalajas ka võlas olevaid laenusid? Lihtsalt võrreldes eilsega ja varasemaga on mul näitab mul tootlus protsenti hetkel 4 punkti väiksemana, samas mingeid eriti soodsaid laene ma andnud ei ole, et tootlust nii alla viia.
Marmes
Jah, arvestab küll. Kuidas täpselt, näete kui nihutate hiire markeri tootluse real punase * peale.
Omaraha.ee
Ago Lumeste
Omaraha.ee
Tere! Alles alustasin siin keskonnas investeerimist ja küsiks, et kui kaua võtab aega minu investeeringute kajastumine statistikas?Paari päeva jooksul pole seal midagi muutunud,kuigi olen teinud investeeringud.Samas konto ülevaates on (10 lähimat tagasimakset) ilusasti näha.
testikas