Kuidas nii, on ju näha. Statistikat uuendatakse 1x päevas, õigemini küll öösel.
omaraha.ee
arne
omaraha.ee
Tere!
Kas oleks võimalik statistika all ka käesoleva aasta kokku intressisumma õigeks saada. Praegu minu arust arvutab see käesolevat kuud kaks korda ja aasta summa tuleb vale.
laen123
Kas oleks võimalik statistika all ka käesoleva aasta kokku intressisumma õigeks saada. Praegu minu arust arvutab see käesolevat kuud kaks korda ja aasta summa tuleb vale.
On tõesti viga sees. Jooksva kuu tegelik peaks summast välja jääma. Teeme korda.
Omaraha.ee
Ago Lumeste
Omaraha.ee
Ago Lumeste
On tõesti viga sees. Jooksva kuu tegelik peaks summast välja jääma. Teeme korda.
Omaraha.ee
Kas see võis mõjutada ka 2012 deklareeritavate tulude arvutust?
Oosmo
Ago Lumeste
Omaraha.ee
Ma mõtlen, et mitte. Kui aasta 2012 on läbi, siis puudub ka seal selline veerg nagu jooksva kuu tegelik ja aasta tulemused on ikkagi õiged.
VincentVega
Oosmo
Ago Lumeste
Omaraha.ee
Ma mõtlen, et mitte. Kui aasta 2012 on läbi, siis puudub ka seal selline veerg nagu jooksva kuu tegelik ja aasta tulemused on ikkagi õiged.
Jah, aasta tulemused on õiged.
Omaraha.ee
Selline küsimus: statistika moodulis, "täna" ehk jooksva veerus investeeringute maht on oluliselt suurem(reas investeeringud ja laenud), kui portfelli jääk. Minu meelest peaksid nad enam-vähem samas suurusjärgus olema.Või ma eksin?
Tänan vastuse eest.
Jummybear
Tänan vastuse eest.
Veel üks tähelepank: "raha portaalis" ja "laekumised pangakontolt" kuude summa on erinev "aasta kokku" reaga.
Tervitustega,
drunkenstein
Tervitustega,
Ja veel üks küsimus: mai kuus ilmus X summa reas "laenu müük tagatisfondile". Mis see tähendab? Kas laen läheb müüki automaatselt? Kumb laen see on, kas saab kuskilt näha? Kas ma saan tagasi ainult põhiosa?
Jummybear
Jummybearile:
1. Ei pea olema samas suurusjärgus. Real "Investeeringud" näidatakse kui palju läheb antud kuul raha laenudesse. Real "Portfelli jääk" näidatakse aktiivsete laenude netojääki. Vahe tuleb sellest, et tagasimaksed investeerite uuesti.
2. Kui liikuda hiirega pealkirja juures olevale punase * peale, ilmub seletus. Kõik andmed, mis on veerust "Täna" vasakul, on reaalsed andmed. Paremal olevad andmed on prognoos. Ükski laen automaatselt müüki ei lähe. Laenude müümisest saate lugeda peamenüü "Investeeri" alammenüü "Abiks investorile" alt ja "KKK" alt.
drunkensteinile:
Siin on tõesti mingi anomaalia . Uurime ja parandame ära.
Omaraha.ee
Ago Lumeste
1. Ei pea olema samas suurusjärgus. Real "Investeeringud" näidatakse kui palju läheb antud kuul raha laenudesse. Real "Portfelli jääk" näidatakse aktiivsete laenude netojääki. Vahe tuleb sellest, et tagasimaksed investeerite uuesti.
2. Kui liikuda hiirega pealkirja juures olevale punase * peale, ilmub seletus. Kõik andmed, mis on veerust "Täna" vasakul, on reaalsed andmed. Paremal olevad andmed on prognoos. Ükski laen automaatselt müüki ei lähe. Laenude müümisest saate lugeda peamenüü "Investeeri" alammenüü "Abiks investorile" alt ja "KKK" alt.
drunkensteinile:
Siin on tõesti mingi anomaalia . Uurime ja parandame ära.
Omaraha.ee