• asiakaspalvelu@finzo.fi
  • |
  • +358 (0) 400242801
  • +358 (0) 400242801
  • asiakaspalvelu@finzo.fi
3-4 kuu tuleviku prognoos võiks olla, piisab ühekordsest arvutamisest ööpäevas. Jagan selles osas “mutabor”i ja “ipc” arvamust.
Klottorp
3 - 4 kuu prognoos oleks igati hea. Samuti kord päevas statistika arvutamine oleks hea. Hetkel on käes November kuid kuu on statistika poole pealt avamata.
margsu
arne
Uus statistika läheb üles tõenäoliselt juba homme. Üldiselt ongi olnud nii, et lehed arvutatakse valmis öösel, kuid et kombinatsioonide arv on väga suur, siis mitte kõik variandid. Suurt aja kulu tekitab arvutus tuleviku suunas, millel puudub sisuline mõte ja mida uuest versioonis enam pole.Kui juba sel teemal jutuks läks, siis annan väikese ülevaate, mis muutub. Personaalsest statistikast kaotasime otsingumootori täiesti ära. Lisandusid tagatisfondile müügiga ja sealt tekkinud kahjumiga seotud numbrid. Nii halbade laenude osakaalule kui XIRR'ile lisasime jooksva aasta numbrid. Praegu on seal arvutus alates portaali avamisest, mis täna enam palju ei anna. Koondülevaates on otsingumootoris vaid skoor. Tulevik on kadunud, jooksva aasta xirr ja võlad lisandunud. Enam ei saa valida laenu pikkust ega kuupäevade vahemikku.Üldiselt võtsime arvesse kahte asjaolu, kiirust ja kommenteerijate soove.Omaraha.ee

Kas “tootlus” statistika tabelis näitab endiselt punastel võlgadel tagasimakseks 50%? Õige on ju ikkagi 30%.
Raika
Kas on plaanis tulevikuprognoos kunagi tagasi tuua ja millal see võiks toimuda?
Väga tahaks teada mingitki ettekujutust, palju on eelolevatel kuudel umbkaudselt laekumas raha ja intresse.

Ette tänades
laen123
soovin ka tuleviku prognoosi tagasi.
viperxxl
Prognoosi ei peaks isegi kord ööpäevas arvutama vaid piisaks ka näiteks korra nädalas või kuu vahetumisel - siis on üldjoontes plaanipärased summad teada, ennetähtaegsed tagasimaksed ja probleemsed maksed viskavad muidugi tegelikkust ühes ja teises suunas, aga suurusjärk oleks vähemasti teada.
procyonlotor
Müüsin 20€ ilma ühegi laekumiseta lootusetu laenu tagatisfondile. Sain 6,08€. Nüüd statistika näitab “laenu müük tagatisfondile 6,08” ning “kahjum müügist 6,08”. Kas viimane mumber ei peaks olema hoopis 13,92?
stonecutter
Foorumis hõigati, et statistika tehti korda, aga nüüd ei näita mul enam üldse, et ma müügist kahjumit oleks saanud.

Vist on ikka veel vigu sees..
stonecutter
stonecutter
Foorumis hõigati, et statistika tehti korda, aga nüüd ei näita mul enam üldse, et ma müügist kahjumit oleks saanud.Vist on ikka veel vigu sees..

Te ei ole ühtegi laenu tagatisfondile müünud.

Omaraha.ee
Ago Lumeste
Siiski.. Kõnaluse laenu müüsin ettevõtte kontolt. Unustasin seda ennist täpsustada. Vabandan!
Probleem on alles.
stonecutter
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Loan interest from 12%, loans for up to 5 years.

* This is a representative offer.

Log in